Simona Gotovac

simona gotovac

Datum rođenja: 10. lipanj 1984. godine
Mjesto rođenja: Zagreb

Biografija

Simona Gotovac je najpoznatija hrvatska manekenka i model, fizički vrlo atraktivnog izgleda. Vrlo je često u tabloidima radi prepirki sa mužem Antom Gotovcem, no kako se posvade tako se i pomire. Tu svu sagu novine su nazvale Ponos Gotovčevih.

Simona je inače rođena u Zagrebu, a sa devet godina odlazi u Sloveniju gdje završava srednju trgovačku školu. Već sa 18 godina je osvojila titulu Miss Hawaiian Tropic Slovenije 2002. godine. Odmah zatim, Simona se vraća u Hrvatsku gdje osvaja još jednu titulu Kraljice Hrvatske, nakon koje se udaje za Antu Gotovca. Udajom za Antu, Simona je povezala svoju karijeru modela te radi česte pojave u medijima, taj brak je postao medijski populariziran. U nekoliko navrata je pisala o svome životu kroz internetske kolumne. Simona je u nekoliko navrata smatrala da je Ante ljubomoran, te da ga ona vara što ona negira. Obično je Ante uspio umanjenicama pridobit naklonost Simone koja, kao što kaže, ga još uvijek voli.

Nedavno je iskrsnula najveća tabloidska "hajka" oko Simoninog i Antinog braka u kojem je Simona tražila razvod, pismenim putem, od svog supruga Ante. U nekoliko interviewa je izjavila kako se želi što prije razvest jer nemože trpiti to što je Ante konstantno vrijeđa i što joj ne vjeruje. Također je tada izjavila da Ante mora što prije posjetiti psihijatra radi svoje patološke ljubomore.

Trenutno su se Simona i Ante pomirili, te ljetuju na Viru sa svojom kćerkicom. Nedavno je Simona vozeći Mercedes u 3 u noći na području Vodica sletjela sa ceste, u pijanom stanju, te uništila vozilo. Srećom, nije se ništa desilo osim što će biti prijavljena radi vožnje u pijanom stanju i izazivanja nesreće.

Sa suprugom Antom ima kćerkicu Gabrijelu, koja se trebala roditi gluha i slijepa ali čudom se rodila normalna.

Potkraj prosinca 2008. godine je izdala pjesmu Lova, koja bi mogla postati hit u nadolazećoj godini radi Simonine i Antine medijske eksponiranosti.


Linkovi

Simona Gotovac - Službene stranice Simone Gotovac na kojoj se nalazi mnogo više o Simoni, gotovo sve što će vas zanimati.

Pjesme

Lova - Prvi singl i spot pjesme Simone Gotovac koju je napisala Alka Vuica

Slike

simona gotovac 1 simona gotovac 2 simona gotovac 3 simona gotovac 4 simona gotovac 5 simona gotovac 6

Video


Političke Zvijezde